Hlavní obsah
Článek

Dominika Mesarošová (39) prolomila hradbu mlčení. Promluvila o údajném poměru s bývalým mediálním magnátem Jaromírem Soukupem (55). O tom se začalo spekulovat poté, co přiletěli společným letem ze španělské Marbelly a přílet nafotili paparazzi fotografové.

Pořádně se do ní pak opřela její dnes již bývalá kamarádka Agáta Hanychová (39). Mluvila o tom, že Dominika o focení musela vědět, protože v jednu ráno vystupovala v brýlích. Navíc bez kufru, jen s kabelkou, zatímco Soukup měl na vozíku náklad více zavazadel. Hlavním tématem byly SMS zprávy, které jí měla Dominika napsat. Zdůraznila, že v nich bylo napsáno, co má Soukup v tašce pro dceru k jídlu. Svoji kamarádku označila vulgárním výrazem a brala vše jako zradu.

Až nyní po několika dnech se k věci vyjádřila Mesarošová. Se Soukupem se prý neznají nijak blíže. „Na zpáteční cestě z Marbelly do Prahy jsem náhodně potkala pana Soukupa s dcerou Rozárkou. S panem Soukupem jsme prohodili pár zdvořilostních frází. Současně jsem napsala jako kamarádka kamarádce, žena ženě, maminka mamince, Agátě Hanychové, že její dcerka je v pořádku, a že cestu letadlem zvládla v poklidu. Agáta se mnou prohodila několik zpráv, kdy se mě dále dotazovala. To je vše,“ uvedla Dominika, která po příletu s Agátou vůbec nemluvila.

„Od mého příletu mi Agáta nezavolala ani nenapsala. Zkoušela mi volat při svém živém vysílání. Dle mého názoru mají telefonické i SMS komunikace zůstat soukromé, odmítám být nápomocná byznysu postavenému na drbech a spekulacích, bez ověření pravosti informací. Věnuji svůj čas svému milovanému synovi, své práci a sobě. Svým pořadem mi však Agáta prokázala velkou službu, a to, že je třeba se zamyslet nad tím, jací lidé mi mají patřit do života a jací již ne,“ dodala rázně Dominika na adresu Hanychové, kterou už nechce ve svém životě.

Další články

Načítám