Hlavní obsah
Článek

Diváci Love Islandu se dočkali jednoho z nejdramatičtějších dílů. Došlo totiž k velké změně, co se týče vztahu influencerky Dominique Alagiou (19) a Dušanem.

Domi před odchodem na vilu pokušení, tedy Casa Amor, slíbila Dušanovi věrnost se slovy, že bude dávat jejich vztahu 100 procent. Avšak se později ukázalo, že se influencerka nedokázala přes některé věci přenést, a třešničku tomu přidalo video, které Dominice ukázala produkce. Konkrétně promítli, že se Dušan o Dominice po odchodu na Casa Amor ani jednou nezmínil.

Domi Alagia šokovala návratem do vily s novým mužem. Zdrcený Dušan musel domů

I proto se Domi rozhodla, že dá šanci novému vztahu s Maťem, se kterým přišla do původní vily, a Dušan tak musel vilu opustit.

Dušanův odchod Domi nesla velmi špatně, dokonce nadávala sama sobě a ještě před odchodem mu řekla, že jí to mrzí a že si myslí, že udělala chybu. Pak ještě brečela dlouhé hodiny po jeho odchodu i následující den.

Obrovské nepochopení sdílí i většina diváků, ač oni sami sympatiím mezi Domi a Dušanem dřív úplně nevěřili. „Frajerka se rozhodne pro jiného a pak celý den brečí, že chce Dušana. Pro takovou nevyzrálou slečnu je Dušana škoda,“ napsala jedna z divaček.

„To jenom dokázalo, jak je Dominika nevyspělá a Dušan si zaslouží ženu, ne děcko,“ napsala další. „Proč jako brečí, když se na něho vykašlala,“ ptají se fanoušci reality show. „Dejte hlasování, ať můžeme Dominiku z té vily vyhodit,“ píšou ti mírnější kritici.

Další články

Načítám