Hlavní obsah
Článek

Dominique Alagia (19) si už několik týdnů hledá lásku v Love Islandu. Influencerka prožila dle svých slov dva vážné vztahy, a to s influencerem Honzi Michálkem a zpěvákem Benem Cristovao (37), který se ke vztahu nikdy nevyjádřil.

Ještě před nástupem do reality show se ovšem měla setkat se světově známou celebritou, jak prozradil její otec Alessandro Alagia. Ze sbližování ale nakonec sešlo.

„Nebudu říkat kdo, ale celosvětově známá osobnost. Zamiloval se, zavolal jí a ona za ním odjela. On chtěl hned první noc sex, tak ho poslala do p*dele. Řekla mu: známe se hodinu. Ty jsi mi napsal deset zpráv, tak se mi nezdá správné, že mě chceš hned do postele. Volala mi, že je d­*bil, že ji chce do postele. Pak jí napsal, že půjdou další den na večeři, ale už se neozval,“ řekl Alessandro v podcastu Double Date s tím, že jeho dcera hledá skutečnou lásku a není prodejná.

V tomto případě začali fanoušci spekulovat, že jde o mladou fotbalovou hvězdu FC Barcelony, sedmnáctiletého Lamine Yamala, se kterým se sledovala na sociálních sítích a v jednom z živých vysílání potvrdila, že spolu i komunikují.

„Lamine Yamal zklamal,“ reagoval jeden z fanoušků. „Ten slavný bude určitě ten fotbalista a udělala dobře,“ napsal další. „Určitě ano, ten fotbalista,“ shodují se příznivci. Sama Domi se k situaci aktuálně nemůže vyjádřit, ale třeba se fanoušci po konci Love Islandu dočkají jejího vyjádření.

4
fotky

Další články

Načítám