Hlavní obsah
Článek

Dominique Alagia (19) jako nová účastnice, bombshell reality show Love Island, rozpoutala vlnu emocí. Úspěšná influencerka je hned po prvním odvysílaném díle pod palbou kritiky. „Vůbec nemám chuť na to koukat, když tam je ona,“ neberou si servítky někteří z diváků.

Domi Alagia a její příchod do vily lásky na Kanárských ostrovech tedy rozpoutaly rozruch. O tom, že by se měla známá kráska objevit v nové řadě reality show Love Island, se šuškalo již několik týdnů – spekulace se nakonec potvrdily a Dominique skutečně doplnila účastníky svou maličkostí jako nová bombshell. Přestože diváci mohli její působení prozatím sledovat pouze v jednom odvysílaném dílu, i tak si již stihla vysloužit pořádnou dávku kritiky.

Příliš diváckých sympatií si influencerka zatím nezískala. To je zřejmé třeba z reakcí na sítích pod oficiálními příspěvky pořadu. „Dominika, hrozně nevyspělá a urážlivá.“ Nebo: „Dítě, které se snaží hrát si na dospělou. Nedávám ji, opravdu. Vůbec neví, co říká. A to drama kvůli té poznámce u snídaně. Hodně dospělé, no…“ Tak komentují fanoušci.

Některé pak irituje, že v televizi dostává příliš prostoru nebo že ostatním účastníkům skáče do řeči. „Nechá někoho někdy domluvit?“ zuří diváci. Devatenáctiletá Domča je letošní vůbec nejmladší účastnicí, od některých účastníků ji dělí až jedenáctiletý věkový rozdíl – i díky tomu se pak u řady lidí dočkala také zastání.

Další články

Načítám