Hlavní obsah
Článek

Dolph Lundgren není hrdinou jen na filmovém plátně. I jeho životní cesta by se dala zfilmovat a byl by z ní jistě hollywoodský trhák. Poté, co mu lékaři dávali jen malou šanci na dlouhý život, si herec užívá šťastná léta se svou rodinou.

Slavný herec se se svým životním trápením svěřil teprve loni. „Našli mi nádor v ledvině a tady v L.A. mi ho také v roce 2015 vyndali. Ale biopsie ukázala, že je to rakovinné,“ řekl v rozhovoru s Grahamem Bensingerem. To, co následovalo, nebylo vůbec veselé. V roce 2020 nemoc udeřila s velkou silou a lékaři mu řekli, že nádor velikosti menšího citronu už nejde operovat. Dávali mu tehdy dva až tři roky života herec měl pocit, že ho odepsali.

Dolph se ale nevzdal, navštívil jinou onkoložku a ta mu díky medikaci dala novou naději, po které nemoc výrazně ustoupila. Herec se zotavil natolik, že se loni v létě na Mykonosu oženil s osobní trenérkou Emmou Krokdal, se kterou se zasnoubil právě v osudném roce 2020. Sice se musí často potýkat s rýpanci na téměř čtyřicetiletý věkový rozdíl mezi ním a jeho ženou, život po boku mladé krásky mu za to ale určitě stojí.

A zdraví mu pořád slouží, což ukázal i právě teď, kdy je na dovolené na Sardinii nejen s manželkou, ale také dcerou Gretou, která je jen o pět let mladší než jeho polovička. Nezávislý pozorovatel by tak mohl mít problém rozeznat, která žena po jeho boku je vlastně která. Dolph každopádně vypadal ve skvělé kondici i náladě a se svými blízkými na pláži neustále laškoval. Na to, jak to rodině slušelo, se podívejte v naší galerii.

Další články

Načítám