Hlavní obsah
Článek

Manželka Vaška Noida Bárty (43) je sice tanečnice a choreografka, ale nevyhýbá se ani nabídkám na módní přehlídky. Eliška Bártová se po měsíci objevila na dalším přehlídkovém mole. V modelech předvedla nejen svou štíhlou figuru, ale i krásné opálení.

Se zpěvákem má Eliška dvě dcery, díky kterým se také dostala velmi rychle po porodu do formy. Aktuálně má šest kilo dole a se svou výškou by tak směle mohla na mole konkurovat profesionálkám. „Já to nechám těm modelkám. Hrozně ráda se projdu, jednou za čas je to super, ale jako práci bych to asi nechtěla,“ svěřila se Super.cz Eliška.

S manželem Vaškem Noidem Bártou se věnují nejen své rodině, ale také domácí farmičce, kterou rozšiřují o stále nové členy. I díky pohybu venku má tanečnice už na začátku léta dokonalé opálení, a to i bez pobytu u moře. „Stíháme spíš ty slepice a zahradu. A tím, že je ta louka otevřená a je tam spousta sluníčka, tak spíš tímhle způsobem chytám bronz. Jsem strašně ráda za to, že můžeme být venku,“ svěřila se Bártová s tím, že dcery jsou ze zvířátek nadšené.

„K tomu všemu máme teď i kachny a kuřátka nám tam dokonce běhají, takže jsme s holkami pořád na naší malé farmičce, každé ráno chodí pro vajíčka, hrozně je to baví. A kuřátka krmí, tatínek by chtěl, aby pomáhaly ještě víc, ale na to jsou zatím malé,“ dodala Eliška Bártová na přehlídce Martiny Pipkové Loudové, kterou šla spolu se svým mužem.

Další články

Načítám