Hlavní obsah
Článek

Herečka Jane Seymour (73) potěšila všechny své fanoušky. Zveřejnila rozesmátou fotku s hercem Joem Landem (62), s nímž ztvárnila legendární pár v seriálu Doktorka Quinnová.

„Léto se Sullym a doktorkou Michaelou,“ napsala na sociální síti sympatická herečka, jež se svým kolegou vzpomínala na slavnou roli. Fanoušci Jane Seymour i zmíněného seriálu byli okamžitě u vytržení. Většina z nich by si přála, aby se spolu znovu objevili v televizi nebo v nějakém filmu.

„Milovat je nestačí. Jaké krásné vzpomínky, Jane! Doufám, že se zase spolu uvidíme v seriálu, filmu nebo tak. Ale ať jste zase spolu! Děkuji za tuto krásnou fotku, která přináší tolik krásných vzpomínek,“ napsala jedna z divaček. „Je to úžasné vás vidět zase spolu,“ dodala další fanynka Doktorky Quinnové.

„Nejlepší televizní pár všech dob, oba vypadáte fantasticky,“ zaznělo v jiném komentáři. „Každá fotka vás dvou přináší nostalgii a naději, že vy dva spolu zase něco natočíte,“ zasnil se další. Superlativy se to v komentářích jen hemžilo.

O pokračování seriálu se ostatně často mluví, zatím je ale všechno jen v rovině spekulací, byť seriál by o fanoušky určitě neměl nouzi a ústřední dvojice je stále ve formě. Doktorka Quinnová se na obrazovkách vysílala v letech 1993 a 1998 a poté v reprízách.

Divákům se Seymour a Lando líbili i ve skutečnosti, pár však nikdy netvořili, pojí je ale velké přátelství, což je ostatně patrné i z aktuální společné fotky. Lando je už od roku 1997 ženatý s Kirsten Barlow, s níž má syny Jacka, Christiana a Williama a dceru Kate. I Seymour má celkem čtyři potomky. Navrch ale ještě čtyři manželství a čtyři rozvody za sebou.

Byla manželkou Michaela Attenborougha, Geoffreyho Planera, Davida Flynna a Jamese Keache. S Flynnem má dceru Katherine a syna Seana, s Keachem dvojčata Kristophera a Johna.

Související témata:
Joe Lando

Další články

Načítám