Hlavní obsah
Článek

Letní prázdniny jsou definitivně za námi a první zářijové pondělí je ve znamení návratu do školních lavic. Naše celebrity ukázaly své ratolesti v průběhu začátku nového školního roku.

Herečka Sandra Nováková (42) se pochlubila, že její syn zvládl na jedničku první třídu a že druhý rok pro něj bude také na pohodu. „Náš druhák,“ napsala k fotce, kde její syn drží velký pugét pro paní učitelku. „Tak dneska pravou, kluci,“ popřála svým synům zpěvačka Monika Absolonová (47).

Fotkou se pochlubila i moderátorka Lucie Křížková (40) se svým mužem Davidem. „Šesťák a druhačka,“ informovala své fanoušky usměvavá brunetka. Hvězda televize Nova Lucie Borhyová (46) své děti na sociální sítě dává nerada. Do příběhu dala pouze svou dceru Lindu vyfocenou zezadu a školákům popřála: „Všem dětem přeji pohodový vstup do nového školního roku.“

A návrat školního roku prožívala samozřejmě pyšná maminka dvou synů herečka Míša Tomešová (33). „A je to, už máme školáky dva,“ prozradila, že i mladší syn už chodí do základní školy. Dojatá byla i zpěvačka Markéta Konvičková (30), která svou dcerku Amálii odvedla do školky. Moderátorka Michaela Ochotská (39) pro změnu ukázala, jak velkého školáka už doma má. „Už máme čtvrťáka,“ připsala Míša fotce, kde jí syn dává před školou pusu.

Další články

Načítám