Hlavní obsah
Článek

Starší syn Leoše Mareše (48) a jeho bývalé manželky Moniky (49) opustil domov v Česku a odletěl na Floridu, kde bude čtyři roky studovat. Jakuba doprovodil do Ameriky pyšný táta, který s fanoušky tento životní moment mapoval na sociálních sítích.

Ukázal část školy, která má vzhledově daleko od té, na které Leoš studoval v Chebu, jak zavtipkoval. Pak sdílel koleje, které bude Jakub obývat čtyři roky se spolubydlícím. „Na památku. Historická chvíle. Hodně štěstí Jakube. Mám tě moc rád,“ napsal dojatý Leoš k videu.

Syna pak doprovodil i na první meeting, seznámil se s jeho spolubydlícím a rozloučil se. Oblíbený moderátor ovšem nemíří zpět do Česka, ale do Afriky. „Na závěr prázdnin mě čeká mise. Expedice Ghana,“ informoval.

Jakubův životní krok okomentovala i maminka Monika. „Dnes je to týden, co Kuba odletěl studovat na Univerzitu na Floridu. Bude tam 4 roky. Domů se bude (snad) vracet na Vánoce a na léto. Pořád mám pocit, že se každou chvíli vrátí, že odjel jen trénovat nebo někam na dovču. Ať se ti tam líbí. Můj velký syn,“ napsala ke společnému snímku s Jakubem, ale také patnáctiletým Matějem.

Další články

Načítám