Hlavní obsah
Článek

Vzpomínky na společně prožitý život sdílí vdova po Mekym Žbirkovi (†69) i tři roky po jeho odchodu, kdy v roce 2021 podlehl zápalu plic. Tentokrát jeho žena Kateřina (57) vytáhla z rodinného archivu opravdový poklad. Na výročí jejich svatby se podělila o snímky z veselky.

Fotografiemi, které připomínají ty nejšťastnější okamžiky v životě, okamžitě dojala fanoušky. „Před 36 lety - forever in my heart,“ napsala Kateřina Žbirková, která si nezapomenutelné vzpomínky na krásné životní okamžiky sdílela v den, který by ráda slavila se svým mužem.

Zatímco Meky ve svatební den obléknul klasický oblek, který doplnil motýlkem, jeho novomanželka měla netradiční model. Na svatbu oblékla krátké šaty s dlouhými zdobenými rukávy a s límečkem. Svatba proběhla 7. října 1988 na Staroměstské radnici v Praze. „Bylo mi skoro 10 a zlomili jste mi srdce. Jako by to bylo včera. Moc jsem plakala, že si mě Miro už nemůže vzít,“ napsala k fotkám jedna z fanynek. „Dokud nás smrt nerozdělí, je to úplně vidět na vašich očích, vy zůstáváte navěky svoji, i když Miro tady fyzicky není,“ stálo v jedné z dojemných zpráv.

Se svou druhou ženou Kateřinou měl Meky dceru Lindu a syna Davida, který jde v jeho šlépějích a věnuje se hudbě. „Po těch pětatřiceti letech v muzikantském prostředí vím, co to je muzikantský život. Není to úplně jednoduchý chlebíček. Ale zase, když ho to baví a je to pro něj potěšení, nemůžu mu to brát,“ svěřila se Super.cz k rozvíjející se kariéře svého syna Kateřina.

5
fotek
Související témata:

Další články

Načítám