Hlavní obsah
Článek

Americká raperka Doja Cat patří mezi nejkontroverznější umělkyně současnosti, a to nejen svou hudební tvorbou, v níž není o vulgarismy nouze, ale rovněž svými módními výstřelky. Tentokrát se ovšem rozhodla jít ještě dál a pro své publikum v Portugalsku si připravila styling, který byl pro mnohé takzvaně přes čáru.

Zpěvačka rozená jako Amala Ratna Zandile Dlamini vystoupila na 20. ročníku hudebního festivalu Rock in Rio, který se konal v neděli v lisabonském parku Parque Tejo. Její stylista Brett Alan Nelson jí vybral béžové body z pásků a síťované punčochy a kadeřník Jared „JStayReady“ Henderson zvolil paruku v platinové blond barvě. Kdo se ovšem vyřádil možná až příliš, byl její vizážista Ivan Núñez. Ten popustil uzdu své „fantazii“ a zpěvačce kromě make-upu vytvořil falešnou krev u nosu, která jí stékala až do úst, a podlitiny na kloubech u rukou.

Doja Cat, jež se může pochlubit téměř 74 miliony sledujících na sociálních sítích, momentálně absolvuje evropskou část svého turné The Scarlet Tour. Už před dvěma měsíci se ovšem rozohnila na síti X a varovala rodiče, aby na její show nevodili děti.

„Nevím, co si sakra myslíte, že to bude, ale já nedělám hudbu pro děti, takže nechte svoje děti doma,“ napsala zpěvačka a připojila řadu vulgarismů, které jsou součástí jejích textů, aby dodala svým slovům na vážnosti.

Většina lidí se v komentářích shodla, že simulování krvácejícího nosu, které mohlo symbolizovat jak domácí násilí, tak užívání drog, bylo skutečně už příliš. „Je doslova šílená, a to už nějakou dobu. Nechápu, jak tohle může projít, je horší, než Britney,“ zněl komentář s nejvíce souhlasnými lajky na Daily Mailu. „Stýská se mi po době, kdy muzikanti byli jen muzikanti,“ konstatoval další čtenář.

„Porovnejte tuhle exhibici agrese s koncerty Taylor Swift plnými života a zvažte, proč tam chodit,“ tvrdí jiný. „Viděl jsem ji minulé pondělí v Londýně. Naprostá ztráta peněz a času. Vypadalo to, jako by tam ani nechtěla být, a dokonce nekomunikovala ani s publikem. Přitom to bylo ten večer skvělé. Je hrubá a už nepatřím mezi její fanoušky,“ přidal vlastní zkušenost se zpěvačkou jeden z jejích dnes již bývalých příznivců.

Další články

Načítám