Hlavní obsah
Článek

Známá tiktokerka Adéla Pulcová (31) alias Shopaholicadel trpící bipolární poruchou osobnosti se dočkala nečekané podpory od Nely Slovákové (34). Ta se jí veřejně zastala a poskytla Adéle i luxusní servis. Dobrý skutek, nebo kalkul? Diváci mají na celou situaci rozporuplné názory.

„Nikdy nesuď schránku tak, jak ji jen slepě vidíš. Dnes se mi zase otevřely oči o něco víc,“ napsala Nela Slováková pod snímek Shopaholicadel, s níž strávila přinejmenším jedno celé odpoledne. „Děkuji za pomoc s odvozem člověka, který díky zlosti lidí nemůže pomalu ani přijet do Prahy veřejnou dopravou,“ napsala mimo jiné na svém Instagramu. Nela Adéle zařídila odvoz do Prahy mercedesem s osobním šoférem a poté společně natočily podcast.

„Doufám, že trošku věcí objasníme a že jsem jediná a první, která z ní nechtěla udělat veřejně idiota. Je mi smutno, jak se lidská bytost dokáže chovat k lidské bytosti… Každý chybujeme, vy neomylní,“ uzavřela Slováková.

Adéla, po které se před časem doslova slehla zem a která je mnohými svými bývalými diváky dnes doslova nenáviděná, se tedy dočkala ze strany Slovákové veřejného zastání a fanoušci zuří. Podle mnohých se totiž ze strany Slovákové nejedná o dobrý skutek, ale záměrný kalkul. Řada lidí si myslí, že Nela nemocnou tiktokerku využila k nahnání odběratelů na svou placenou platformu. „Tak určitě, téhle Nele ta laskavost kouká z očí,“ nebo „Chce ji jen pro sledovanost, aby se jí tam nahrnuli lidi, to je celý,“ reagují lidé na sítích.

Další články

Načítám