Hlavní obsah
Článek

Manželka herce Filipa Blažka, nehtová specialistka Jolana to pořádně schytala poté, co nedávno kritizovala hrudník herečky Veroniky Arichtevy. Ta si to nenechala líbit a zprávu od Jolany Blažkové zveřejnila.

„Tvl ty kozy – hrůza, děs. Cvičení ti nepomůže,“ přišlo do zprávy letos v červnu Veronice z pracovního profilu Jolany. Samotná Jolana nechápala, proč Arichteva její zprávu zveřejnila, herečka zase pro změnu neukočírovala hněv svých fanoušků. Později se Jolana Veronice omluvila, ta její omluvu přijala a kauza byla u konce.

Jolana si s manželem nyní užívá dovolenou na Sicílii, kde své tělo vystavuje slunečním paprskům. V bikinách pak svým sledujícím předvedla svůj hrudník. Jolana je zastáncem toho, že když si žena může pomoci na plastické chirurgii, proč se tomu bránit. Prsa má upravená.

Na snímcích to sexy blondýnce velmi sluší a i na dalších fotkách je znát, že si s hercem dovolenou užívají. Toho po návratu čeká zase dřina na tanečním parketu. Na podzim bude Filip Blažek jednou z hvězd StarDance.

„Po deseti letech jsme na dovolené bez dětí, bez pejska, bez kamarádů. Jen my dva. Už jsme to potřebovali. Máme se božsky,“ prozradila k dovolené Jolana Blažková.

Další články

Načítám