Hlavní obsah
Článek

Blízká přítelkyně Liama Payna (†31), který ve čtvrtek tragicky zemřel, se s médii podělila o poslední zprávy, které si spolu napsali.

Jodie Richards v minulosti Payna učila ve Wolverhamptonu, městě v anglickém hrabství West Midlands, a dle jejích slov si zůstali blízcí i přes zpěvákovu pozdější slávu a byli v téměř denním kontaktu. Několik zpráv si vyměnili i krátce předtím, než Payne vypadl ze třetího patra hotelu v Buenos Aires.

Když tragická zpráva vyšla najevo, rozdrnčel se Jodie telefon. Její známí jí volali s dotazem, zda je to skutečně pravda. Richards přiznala, že ona sama tomu nejdřív nechtěla věřit a myslela si, že jde o fake news… Čím dál víc médií ale informovalo o zpěvákově úmrtí a žena tak musela čelit tragické skutečnosti.

V posledních zprávách se zpěvák přítelkyně ptal, jak se má, ona odpověděla, že byla se synem v posilovně. I ona se ho ptala, jestli je ok, odpověděl, že ano. Poté řekla, že právě dorazila do práce. Následně se zeptala, kde je, a on odpověděl, že v Argentině. To bylo poslední, co jí napsal.

„Liame!!!“ „Prosím, řekni mi, že to není pravda!!!!!!!!!“ „Prosím, Liame,“ psala zoufalá Jodie do společné konverzace ve chvíli, kdy vyšly první zprávy o úmrtí. Odpovědi už se nedočkala…

„Dobrou noc, pane P. Nemám slov a nechci se rozloučit. Až se vzbudím, jsem si jistá, že to bude jen sen,“ napsala jako poslední zprávu do chatu.

3
fotky

Další články

Načítám