Hlavní obsah
Článek

Není to tak dávno, co Kaley Cuoco (38) tvrdila, že se znovu vdávat nehodlá. Přesto před pár dny oznámila zásnuby s hercem Tomem Pelphreym (42). U fanoušků zpráva, kterou sdílela prostřednictvím Instagramu, vyvolala nadšené reakce. Našli se mezi nimi ale i nevěrní a nepřejícní.

Na přiložených fotkách ukázala Cuoco svůj zásnubní prsten a v popisku popsala, jak je šťastná. „Je tu moje srdce, a pak jsi tu ty, a já si nejsem jistá, jestli je v tom rozdíl,“ vyznala se Tomovi Kaley.

Reakce na zasnoubení šťastného páru byly převážně pozitivní, ale neobešly se ani bez rýpavé kritiky. Někteří lidé poukázali na to, jak herečka v minulosti několikrát veřejně prohlásila, že už se po svém bolestivém rozvodu s Karlem Cookem vdát nikdy nechce.

Vcelku náhlá změna názoru některé fanoušky překvapila a vyvolala otázky, zda je herečka skutečně připravena na další manželství. Spousta z nich si i rýpla, že se jedná o její třetí sňatek a že zřejmě nemá ve výběru partnerů úplně šťastnou ruku. „Měla by ses na to už vybodnout,“ znělo v jednom z posměšných komentářů.

Další kritické hlasy v diskuzích zpochybňovaly upřímnost jejich vztahu, poukazovaly na jeho rychlý vývoj a krátkou dobu, která uplynula od hereččiných předchozích neúspěšných pokusů. V minulosti chodila herečka s kolegou ze seriálu Teorie velkého třesku, Johnnym Galeckim, který ztvárnil Leonarda. Pár tvořila i s Joshem Resnikem, Bretem Bollingerem, Henrym Cavillem, Ryanem Sweetingem a nakonec s již zmiňovaným Karlem Cookem.

Přesto mnoho fanoušků Kaley vyjadřuje podporu a přeje jí štěstí v jejím dalším pokusu o šťastné manželství a kompletní rodinu. Její snoubenec, Tom Pelphrey, který se proslavil rolí v seriálu Ozark, sdílel také své pocity na Instagramu, kde napsal, že má srdce plné lásky a vděčnosti. Od narození dcery hlásá, že rodina je podle něj ta nejdůležitější věc na světě. Pár spolu začal chodit v dubnu 2022, o rok později přivítal společnou dceru Matildu Carmine Richie. Z její roztomilosti jsou oba rodiče zcela unešeni.

Většina fanoušků přesto tvrdí, že láska páru je zřejmá a působí přirozeně. „Nedivím se, že tě přemluvil, jste spolu tak sladcí,“ napsala Kaley jedna z fanynek. I přes občasné posměšné komentáře o hereččině častém osudovém zamilování drží většina fanoušků i hereckých kolegů páru palce a doufá, že tentokrát to bude pro Kaley opravdu již šťastný a dlouhotrvající vztah.

Další články

Načítám