Hlavní obsah
Článek

Vítězové druhé série reality show Love Island Denisa Valová a Kryštof Novák se zasnoubili. Radostnou zprávu oznámil mladý pár na sociálních sítích. Žádost o ruku proběhla v zahraničí.

„Do roka a do dne…“, těmito slovy překvapila dvojice své fanoušky na sítích. Na snímcích s nasazeným zásnubním prstenem mladá kráska září štěstím. Žádost o ruku proběhla během nedávné dovolené páru v Londýně, a to po dvou společných letech. Vzhledem k tomu, že ze zahraničí jsou hrdličky již několik dní zpět doma, je zjevné, že radostnou novinku si Denisa s Kryštofem chtěli chvíli hýčkat jen pro sebe.

Pod příspěvkem Denisu s Kryštofem ihned zavalila lavina gratulací. „Srdíčkaaa. Gratulujeme! Buďte šťastní,“ popřála například Laura Chrebetová, vítězka historicky první série Love Island.

Denisa a Kryštof se seznámili v roce 2022 jako účastníci Love Islandu. Později se nechali opakovaně slyšet, že ani jeden z nich nevěřil tomu, že si v reality show skutečně mohou najít lásku - jim se to ale podařilo. Dvojice zprvu zvládla nelehkou zkoušku vztahu na dálku, dnes již sdílí společné hnízdečko lásky, a pokud skutečně dodrží rčení „do roka a do dne“, zanedlouho je čeká i svatba.

Další články

Načítám