Hlavní obsah
Článek

Čerstvou dvojnásobnou maminkou se stala krásná Miss Alena Prešnajderová. V pondělí večer porodila druhou dceru. A byla to pořádná jízda, a to doslova. Do porodnice vyrazila na poslední chvíli a už nestihla ani plánovaný epidurál.

Průběh porodu téměř dopodrobna popsala na sociálních sítích. V době, kdy pocítila první kontrakce, ještě upravovala dětský pokojíček a s partnerem dokončovali umístění postýlky. V tu chvíli už měla kontrakce mezi pěti a deseti minutami a teprve v tu chvíli se začali pomalu vypravovat do porodnice.

Dostat se do brněnské porodnice na Obilném trhu nebylo jednoduché kvůli rozkopaným silnicím. I porodní asistentce volala až na poslední chvíli. „Pořád jsem si říkala, co kdyby to nebylo ono, že? A pak mi ani nestihli dát epidural. Aspoň to teď můžu porovnat, jaké je to bez léků na bolest,“ řekla Super.cz Alena, která přivedla druhou holčičku na svět dvě a půl hodiny po příjezdu do porodnice.

Alena, která uspěla ve finále České Miss, a také pracovala jako asistentka kouzelníka Pavla Kožíška a donedávna se objevovala i na módních molech, už je maminkou dcerky Ellen. S partnerem, podnikatelem Honzou, pro druhou holčičku vybrali klasické jméno Anna.

Další články

Načítám