Hlavní obsah
Článek

Mezi porotce, kteří hodnotili dívky, které se touží svléknout na titulní stránku pánského časopisu, patřila i moderátorka a herečka Eva Decastelo (46). Sama má s focením zkušenosti jak před objektivem, tak v zákulisí. Podle čeho vybírá?

„Možná to bude znít povrchně, ale pro slečnu, která by měla být na titulce, je nejdůležitější, aby byla krásná. Sice se říká, že by měla mít určité charisma, ale pokud je dostatečně krásná na to, aby to z té fotky vyzařovalo, není na tohle konkrétní focení nic dalšího potřeba. I když my máme štěstí, že většina našich dívek studuje vysokou školu, takže jsem i chytré,“ uvedla.

Sama má odvážné focení dávno za sebou, znovu by do něj nešla, i když jejím partnerem je fotograf Tomáš Třeštík, který by ji určitě vyfotil krásně. „Mám pocit, že tahle kapitola už se pro mě uzavřela. Říká se: Nikdy neříkej nikdy, ale teď bych řekla ne,“ odpověděla s jistotou.

„Od Tomáše bych se možná nafotit nechala, ale nevím, jestli by se to pak někde publikovalo, spíš by to šlo do domácího archivu. Ale my si místo focení raději hodně povídáme,“ uzavřela Eva, které to na party seklo v šatech, které si koupila na dovolené s přítelem v Římě ve výprodeji.

Další články

Načítám