Hlavní obsah
Článek

Po šesti týdnech živých čtvrtfinálových a semifinálových kol došlo v úterý konečně k výběru desítky nejlepších talentů, která se představí během finále soutěže America’s Got Talent. Nedílnou součástí pořadu je přitom dvojice Heidi KlumSofía Vergara, které se v úterý večer hodily pořádně do gala…

Heidi a Sofía tvoří v pořadu nerozlučnou dvojku už čtvrtou sezonu a fanoušci se pokaždé těší, v čem se obě porotkyně před televizními kamerami objeví. Tentokrát nechaly vyniknout své dekolty, kterými jsou proslulé. Obě se navíc mohou pyšnit tím, že jejich hrudník není dílem plastického chirurga, nýbrž přírody. Sofía dokonce v minulosti přiznala, že jí velká prsa otevřela dveře do Hollywoodu. A to dokonce tak úspěšně, že byla několik let po sobě nejlépe placenou televizní herečkou díky účinkování v seriálu Taková moderní rodinka.

Zatímco Heidi onoho večera vsadila na lesk a třpyt, Sofía zvolila decentnější styl v midi délce, ale její zlaté sandálky na vysoké platformě a podpatku se třpytily také až až. Dámy tak opět usedly na křesla vedle dalších dvou porotců, a to komika Howieho Mandela a obávaného „otce“ talentových soutěží Simona Cowella.

Na velké finále devatenácté řady americké verze „talentu“ dojde příští úterý, kdy bude zvolen absolutní vítěz letošního klání, který si odnese odměnu ve výši jednoho milionu dolarů.

Další články

Načítám