Hlavní obsah
Článek

Svojí troškou do mlýna, tedy taškou plnou šatů, šátků či pásků, přispěla moderátorka Alexandra Mynářová do prvního ročníku charitativního bazaru cvičitelky Hany Kynychové (56). Chybět jí nebudou, šatník obměňuje průběžně.

„Něco nového si pořizuji pomalu každý den. Zní to hrozně, ale mám velkou spotřebu oblečení. Pořád někam chodím, k tomu rozhovory, televize. Myslím, že je to součástí té profese. Není to tak, že bych to měla příkazem, i když by mi asi někdo naznačil, kdybych chodila pořád stejně oblečená. Je to spíš o mně, že se chci cítit dobře,“ objasnila.

„Některé věci nosím opakovaně, ale dělám mezitím pauzy. Ovšem když přijde období, kdy se nehlídám a nabydu, mám hodně omezený výběr. Mohla bych mít v šatníku víc velikostí, ale to nechci. Striktně se držím té své, a když mi šaty nejsou, nevejdu se do nich, stresuje mě to a začnu s tím něco dělat. A to je zrovna teď, protože mám čtyři kila navíc. Není to tolik vidět, protože se to rozloží, ale váha mluví jasně,“ přiznala nám.

To, že by teď začala s razantním hubnutím, ovšem nehrozí. S manželem a syny se chystá na dovolenou v Turecku do hotelu s all inclusive. „Člověk je na dovolené zvyklý si dovolit a dopřávat, takže to asi nedopadne,“ uzavřela.

Další články

Načítám