Hlavní obsah
Článek

Účast Jana (30)Marsella Bendigových v AZ-kvízu se stala malou celonárodní senzací. Pánové toho moc nevěděli a jejich políčka tak zůstávala prázdná. Legraci z jejich nevědomosti si udělal i známý šprýmař Roman Holý, který vytvořil parodii na pořad.

Zdá se, že Janu Bendigovi se v posledních měsících příliš nedaří. Ještě se ani nestačila usadit mouka na posledním skandálu a už je tu další veřejné zostuzení. Když si Česká televize pozvala oba pány do legendárního pořadu plného otázek týkajících se všeobecného přehledu, nejspíš netušila, jak skvělou reklamu léty už mírně vyčpělému formátu udělá.

„Za tohle chcete koncesionářské poplatky? Strašný!“ rozčiloval se na facebookových stránkách České televize jeden z diváků a celá řada dalších s ním souhlasila. A právě tyto komentáře zřejmě povzbudily frontmana a producenta skupin J.A.R. a Monkey Business Romana Holého, který je na Instagramu známý svými vtipnými videi. „Za dobrý pořad rád zaplatím zvýšené poplatky,“ napsal k parodii, ve které do úst moderátora vložil otázky, které z chlapců udělaly naprosté hlupáky.

„Co otevíráme, když jdeme do domu nebo do bytu?“ ptá se ústy Romana moderátor a očekává odpověď začínající písmenem D, načež Marsell odpovídá, že neví, jak je možné, že fakt nic neví. „Jak se jmenuje postava, která má rohy, ocas, kopyto a bydlí v pekle?“ dostane svou otázku s odpovědí na Č Honza. A samozřejmě také neví. Nechyběly ani další vymyšlené otázky, které pobavily muzikantovy sledující.

Perfektní, geniální nebo epické, tak lidé častovali Holého dílo. Jen Milošovi se zdálo, že byl ještě zbytečně decentní. Je jasné, že oba kluci budou rádi, až se i tento mrak přežene, a případné pozvánky do dalších pořadů, například do Máme rádi Česko nebo Na lovu, si asi hodně rozmyslí.

Další články

Načítám