Hlavní obsah
Článek

Bude to už dvacet let, kdy jsme Michaela Foreta (38) vídali ve druhé řadě Superstar, kterou tehdy vyhrál Vlasta Horváth. Od té doby uteklo celkem dost vody a charismatický brunet začal vystupovat pod pseudonymem MikAel.

Na dobu talentové soutěže ale vzpomíná velmi rád. „Byl to milník v mém životě. Nějaká moje součást v hudebním vývoji. Když se na sebe podívám před dvaceti lety, tak mám pocit, že teď můžu mluvit o nějaké práci, kterou jsem už odvedl, o nějakém osobním progresu v hudbě i ve vystupování, a to se vší skromností,“ svěřil se MikAel Super.cz během svého křtu nové desky s názvem Focus. Desku mu pokřtil hudebník Karel Havlíček, zpěvačka Tonya Graves a moderátorka Lucie Borhyová. Vedle hudby se MikAel věnuje také malbě, jeho obrazy byly na křtu k zakoupení a výtěžek z prodeje putoval právě charitativní organizaci LuckyBe pod záštitou novácké moderátorky.

Novinkou v jeho životě je i to, že žije střídavě v Česku a v Itálii. „Já napůl žiju na Sardinii, kde částečně působím jako interpret a částečně tam mám ještě jiný byznys. V Česku žijeme za Prahou v krásným rodinným domě, máme dvě krásný a zdravý děti, vážíme si toho. Na Sardinii mám svůj dům a starám se tam o pronájem apartmánů,“ dodal během našeho rozhovoru hudebník MikAel.

5
fotek

Další články

Načítám