Hlavní obsah
Článek

První letní dovolenou u moře si Alex Mynářová užívala už v červnu. S rodinou tehdy odletěla do Turecka, kde si to nemohla vynachválit. Teď se do ciziny vydala podruhé a nevynechala už tradiční Chorvatsko.

Od Jadranu poslala moderátorka svým věrným fanouškům a posluchačům pořádně žhavý pozdrav. V zelených dvojdílných plavkách předvedla svou figuru v plavkách. A to se před létem netajila tím, že se necítí v té nejlepší formě. „Když mi šaty nejsou, nevejdu se do nich, stresuje mě to a začnu s tím něco dělat. A to je zrovna teď, protože mám čtyři kila navíc. Není to tolik vidět, protože se to rozloží, ale váha mluví jasně,“ svěřila se Super.cz Mynářová.

Na fotce však předvedla nejen své dlouhé nohy, ale i ploché bříško. „Dneska vypadáš nejkrásnější a nejhezčí. Sexy sexbomba,“ napsal jí jeden z odvařených fanoušků. „Přeji vám krásnou dovolenou, užívejte,“ stálo v další zprávě, kterou moderátorka dostala. Srdíček jí na fotku v plavkách pak přišlo nespočet.

Chorvatsko s rodinou Alex miluje a do země se vrací pravidelně. „Množí se mi dotazy, kde je mi konec. Jsem tuuu! Po roce opět na tradiční dovolené v Chorvatsku. Cesta autem bez jediné kolony. Starají se tu o nás hezky. Konec hlášení!“ dodala Alex Mynářová.

Další články

Načítám