Hlavní obsah
Článek

Dominik Turza (41) aka DJ Roxtar se o víkendu oženil. Šlo o jeho druhou svatbu. „Poprvé to nevyšlo. Mohl za to krach vztahu, drogy, chlast, nevěry. Myslel jsem, že to bude napořád. Nebylo,“ uvedl na Instagramu.

Za manželku si Turza vzal partnerku Simonu Bobkovou, s níž se dal dohromady v roce 2020. O ruku ji požádal loni v červenci na koncertě Pražského výběru, a to po domluvě s kapelou přímo na pódiu. Když partnerka řekla ano, tleskali fanoušci i celá skupina v čele s Michaelem Kocábem.

Ve stejný rok, kdy potkal přítelkyni, začal Turza abstinovat. Za sebou má léčbu závislosti na alkoholu a kokainu. „Uvědomuji si, že je to můj nový start a že je to běh na celý život. S pokorou se snažím přijímat, že už se nikdy nebudu moct napít a nikdy nebudu moct vyzkoušet žádné další drogy,“ řekl pro Super.cz v roce 2021.

Tehdy nám také svěřil, že se rozvádí s první manželkou a má nový vztah. Ten byl nyní korunován svatebním slibem.

Turza nadále podstupuje terapie, v nichž řeší své soukromé záležitosti. Sezení natáčí a zveřejňuje na Facebooku a Youtubu. „Přemítám o tom, co mi zničilo první manželství a co můžu udělat pro to, aby se mi nezničilo druhý,“ řeší například s psycholožkou.

Do druhého manželství Turza odhodlaně vběhl.

Další články

Načítám