Hlavní obsah
Článek

V sobotu večer odstartoval na obrazovkách České televize třináctý ročník oblíbené show StarDance. Diváci se po roce dočkali oblíbené moderátorské dvojice, kterou tvoří Marek Eben s Terezou Kostkovou. A poprvé na parket tanečním krokem vplulo deset tanečních párů letošní řady.

Změnu oproti loňskému roku zaznamenala porota. Ta je pro letošek ve složení Richard Genzer (57), Tatiana Drexler (61)Jan Tománek (53). Česká televize se už na jaře rozhodla, že oblíbený porotce a mnohdy nekompromisní kat Zdeněk Chlopčík (67) v show pokračovat nebude.

Jeho odchod z pořadu se neobešel bez povšimnutí ani během prvního večera. Televizní diváci totiž na sociálních sítích jednotně žádají jeho návrat. „Vraťte Chlopčíka,“ napsal nekompromisně jeden z diváků. „Prosím, bez Chlopčíka to není ono,“ stálo v další zprávě pod videem z prvního večera na instagramu.

„Pan Chlopčík chybí,“ napsala jedna z divaček. „Co to je za StarDance bez pana Chlopčíka?“ bylo v další ze zpráv. „Chceme pana Chlopčíka zpět,“ stojí si za svým televizní diváci, kterým čtvrtý porotce soutěže prostě chybí. Ve velkém tak žádají, aby se do show vrátil. Prosby se objevily napříč sociálními sítěmi.

7
fotek

Další články

Načítám