Hlavní obsah
Článek

V poslední době se na adresu reality show Love Island objevují kritičtější ohlasy. Divákům vadí nespravedlivý přístup k jednotlivým soutěžícím, který je skutečně velmi zřejmý. V tomhle případě se jedná zejména o účast influencerky Dominique Alagie (19), která sice přináší televizi obrovskou sledovanost, avšak dle fanoušků se kvůli nevyváženému přístupu ze strany produkce vytrácí z celé reality show autentičnost.

Dominique byla v Love Islandu spojovaná s Dušanem, kterého pak poslala domů, protože dala přednost jinému účinkujícímu. Svého výběru pak ale litovala a aktuálně je v Love Islandu opět jednou z těch, kteří lásku nebudují. Když pak měli soutěžící za úkol vybrat hráče, který měl nejvíce šancí najít lásku, ale nevyužil je, tak Domi dokonce nominovala samu sebe a hrozil jí u ohniště vyhazov. Avšak ani v tomto případě se nekonal a diváci se na sociálních sítích viditelně bouří.

Mnozí upozorňují i na fakt, že jiní hráči byli z vily vyřazeni během pouhých dvou dnů, kdy se nestihli ani vybalit.

„Jestli si to pamatuji dobře, tak Domi měla už druhý varovný prst. Kdyby tam stál někdo jiný, tak už ho dávno vyhodí, ale ji prostě ne. Alagia Island,“ napsal jeden z diváků, se kterým tisíce dalších souhlasí.

„Produkce už neví, jak ji tam udržet, tak vymyslela tenhle další varovný prst. Kolik jich ještě dostane?“ ptají se viditelně nespokojení diváci.

„Dominique řekne několikrát jasně, že by si zasloužila jít domů, a neuvede pomalu žádnej důvod, proč ve vile zůstávat, ale budete ji tam držet zuby nehty. Kdyby to nebyla Dominique, tak už by se vypadávalo. Produkce opět selhala,“ vzkazují fanoušci.

„Kdyby tam stál kdokoliv jiný, tak už je venku. Ale chápu, influenceři to táhnou,“ shodují se diváci.

Další články

Načítám