Hlavní obsah
Článek

Od prvních zkoušek StarDance už uplynulo pár týdnů a Lucie Vondráčková (44) se ztrácí před očima. K tanci si navíc nabrala i zkoušení dvou muzikálů, má za sebou premiéru činohry a dál natáčí seriál Ulice.

To, že si po letech opět zahraje Elišku v muzikálu Tajemství v Divadle Kalich, bylo oznámeno již před prázdninami. Čerstvou novinkou je její angažmá jako Kájiny v Dětech ráje 2. „Tahle parta je úplně neskutečná, tak si dám chvilku zase něco jiného. Moje postava v Dětech ráje mluví sprostě a je to taková zemitá holka. Líbí se mi, že je to zase něco jiného,“ míní Lucie.

„Muzikály nedělávám, soustředím se spíš na činohru, s Tomášem Matonohou, se kterým budu hrát i v Dětech ráje, jsme teď odpremiérovali v Divadle Palace hru Aby bylo jasno. Ale lanařili mě už do jedničky, což z časových důvodů nevyšlo. Teď jsem si řekla, že si to nenechám ujít,“ dodala.

Jak takovou nálož Vondráčková zvládne? „Krok za krokem, jako se to vždycky zvládá,“ krčila rameny Lucie, která měla po letech aspoň dovolenou u moře. „Vzala jsem tam kluky, aby viděli, že maminka umí také odpočívat. Ale oni už jsou zvyklí, že jsem taková tryskomyš, a berou to tak, jak to je,“ nebojí se, že by zanedbávala rodinu.

Zabrat jí dává hlavně tanec, díky kterému je také tak štíhlounká. „Lukáš je přísný trenér. Ale bude to znát na všech účinkujících. Nejdřív mě bolely nohy, pak střed těla, záda. Ale puchýře jsem žádné neměla. Překvapilo mě, že taneční boty jsou pohodlné jako bačkůrky,“ uzavřela.

Další články

Načítám