Hlavní obsah
Článek

Herečka Regina Řandová (57) se po Slunečné opět vrátí na televizní obrazovky, a to v novém seriálu Kamarádi. Užívá si, že bude maminkou dcer, což ji ve skutečném životě nepotkalo. A diváky překvapí i svou figurou. Podařilo se jí zhubnout a kila dole drží stále zkrocená.

„Hraju maminku Anastasii Chocholaté a Anně Dvořákové. Jsme takový rodinný holčičí tým. U nás doma jsou samí chlapi, tak si to užívám. Je to jiná energie, holky jsou moc fajn a máme si co říct i mimo natáčení, i když už jsem pro ně taková starší dáma. Je to moc milé,“ pochvalovala si. Bavil ji i tanec, který televizní diváci mohli vidět v upoutávkách na seriál, a zopakovala si ho i na sociálních sítích.

Ostatně není divu, protože poté, co zhubla, cítí se i mnohem uvolněněji. Přestala se bát výraznějších barev a obtaženějších outfitů. I na seriálové setkání dorazila vyladěná v ostře červené. „Držím se, pořád se snažím, i když v létě jsem trošku hřešila,“ přiznala herečka.

A jaký je její recept na zhubnutí a následné udržení váhy? „Je to přerušovaný půst, i když nejsem úplně striktní. Jím od dvanácti do šesti večer a zatím mi to dobře funguje, i když třeba tady si i po té šesté něco dám,“ prozradila u bohatého rautu, který televize hercům i médiím připravila.

4
fotky

Další články

Načítám