Hlavní obsah
Článek

V případu rappera Seana „Diddyho“ Combse, jenž je obviněn ze sexuálního zneužívání a vykořisťování a několika dalších sexuálních deliktů, vyplouvají na povrch další detaily. A to nejen z jeho soukromí, ale rovněž z divokých večírků, které v minulosti s oblibou pořádal i pro své slavné přátele. Na nově uveřejněných fotografiích z jednoho takového mejdanu v Miami je například vidět, jak se na večírku stolovalo…

Na rautovém stole, kde bylo velké množství nejrůznějších pochutin, byla středobodem nahá žena, která sloužila místo podnosu na ovoce. Diddy, ale i všichni další hosté na večírku si z jejího těla mohli pochutnat na jahodách v čokoládě nebo hroznech. Dáma měla na intimních místech strategicky umístěný jeden zelený list.

Snímky z večírku, jak Diddy hostil ve své soukromé rezidenci řadu hereckých a hudebních hvězd, jsou dvacet let staré. Pocházejí z konce srpna roku 2004. Lze na nich spatřit mimo jiné Willa Smithe, Owena Wilsona, Bruce Willise či herečky Kim Porter nebo Jaime Pressly. Mezi slavnými hosty nechyběl ani rapperův kolega Ludacris nebo hudební legenda Diana Ross. Není žádným tajemstvím, že na Diddyho večírky s oblibou chodili i Kim Kardashian, Paris Hilton, Mariah Carey nebo Leonardo DiCaprio. Ten se ovšem začátkem týdne od rappera distancoval a rovněž zdroj z jeho okolí uvedl, že s Diddym není už celou řadu let v žádném kontaktu.

Čtyřiapadesátiletý hudebník byl zatčen v hotelu v New Yorku 16. září. Byl obviněn mimo jiné z obchodování se sexem či vydírání. Obžaloba jej viní i ze zneužívání, vyhrožování a nátlaku na ženy, které měl provádět po celá léta za účelem naplnění svých sexuálních tužeb.

Jako první přitom vznesla obvinění na rappera jeho bývalá partnerka Cassandra Ventura (37), známá jako Cassie. Nedávno se rovněž objevilo na internetu video, kterak rapper zpěvačku v době jejich vztahu napadl na chodbě hotelu v Los Angeles. Diddy se po uveřejnění záběrů za své jednání omluvil a projevil nad sebou znechucení.

Další články

Načítám