Hlavní obsah
Článek

Jedna z nejžádanějších modelek světa Gigi Hadid měla po rozchodu se zpěvákem Zaynem Malikem rozhodně z čeho vybírat. Před dvěma lety se jí dvořil dokonce i Leonardo DiCaprio, s nímž byla několikrát spatřena na rande, ale Gigi nakonec dala před hollywoodským věčným mládencem přednost jeho kolegovi z filmu Terapie láskou. Momentálně s ním i s jeho dcerou Leou z předešlého vztahu s Irinou Shayk tráví dovolenou v Itálii.

Devětadvacetiletá kráska z přehlídkových mol, na nichž často zářila po boku své neméně slavné sestry Belly Hadid, si užívá závěru léta se svým o dvacet let starším partnerem na luxusní jachtě, kde se nachází i několik jejich přátel.

Dvojice, která je spojována od loňského října, se setkala mimo jiné i se slavnými kolegy, jako je herec Benedict Cumberbatch nebo Margot Robbie a její manžel Tom Ackerley. Na lodi, která pár i s hercovou sedmiletou dcerou Leou převážela z pevniny na jachtu, byl spatřen také filmový producent Brian Grazer.

Gigi tak po nešťastné lásce s bývalým členem kapely One Direction Zaynem Malikem, s nímž má čtyřletou dceru Khai, dokázala otevřít své srdce a po boku o generaci staršího rodáka z Pensylvánie působí maximálně spokojeně. Stejně tak i všestranně talentovaný Bradley, který má na svém kontě řadu hereckých i hudebních ocenění, ale na ta nejprestižnější stále čeká. Na Zlatý glóbus byl přitom nominovaný již šestkrát, a na Oscara dokonce dvanáctkrát.

Další články

Načítám