Hlavní obsah
Článek

Nahé scény herečky a porotkyně Talentu Diany Mórové (54) v seriálu Jedna rodina vzbudily pořádný rozruch. Slovenská diva tvrdila, že měly být záběry sestříhány, tak aby nic nebylo vidět, a začala se ohánět právníky. Celá kauza neunikla ani Veronice Žilkové (62).

Ta se na celé téma vyjádřila a uvedla svůj příběh s nahotou. „Volali mi ze slovenského média, že jedna jejich herečka řekla, že česká produkce obsazuje slovenské herečky, jen když potřebuje nahotu,“ svěřila se herečka s tím, že ona s podobnými scénami problém nemá. „Vloni jsem točila slovenský seriál Lásky v Istanbule TAKY NAHÁ, ale mě k tomu nechali i mluvit a hrát! Pozvání od Slováků jsem brala jako poctu mému herectví i nahému tělu 60+,“ dodala Veronika Žilková, které nyní její slovenská kolegyně vrací úder.

Diana Mórová se na sociální síti pochlubila odvážným snímkem. Na pláži rozprostřela své tělo do písku a je na fotografii skoro nahá. Na sobě měla jen plavkové kalhotky a přes ňadra si namalovala červenou čáru.

„S nahotou jsem nikdy neměla problém, ať už na jevišti, před kamerou, nebo v časopise - i toto je součást mé profese. Když ji používají bez vašeho vědomí nebo souhlasu, tak vás to naštve. Pochopí jen ten, kdo to zažil. Je smutné, že ženy, které neznají souvislosti, se k tomu vyjadřují,“ napsala slovenská herečka na sociální síti.

Další články

Načítám