Hlavní obsah
Článek

V prostorách Národního muzea v Praze proběhla velkolepá módního přehlídka návrháře Osmanyho Laffity (59), který tak oslavil dvacet let své kariéry. Mezi přítomnými modelkami, které se prošly v jeho šatech, byla i Diana Kobzanová (42).

Modelka a moderátorka se na přehlídkách téměř neobjevuje, proto byli návštěvníci rádi, že ji vidí. Diana si navíc velmi střeží své soukromí. Tři roky nebyla aktivní na sociální síti a ani teď internetu moc nedá. Dokonce se jí podařilo utajit třetí těhotenství a následný porod třetí dcery Nelly v loňském roce.

Trojnásobná maminka v průsvitných šatech ukázala dokonalou postavu. Návštěvníci přehlídky tak měli možnost vidět i její zadeček, který byl v šatech velmi dobře vidět. Po přehlídce ale ihned zmizela, rozhovory nedávala a neobjevila se ani na náledné afterparty.

Je tak jasné, že charismatická blondýnka nemá v plánu se naplno vrátit do světa showzbynysu ani být aktivní na sociálních sítích. „Hrozně moc mi chybíte na IG, vaše názory a humor jsou top. Ale chápu to. Užívejte si rodinku a mějte se krásně,“ napsala jí jedna z obdivovatelek pod starší příspěvek na jejím profilu.

Další články

Načítám