Hlavní obsah
Článek

Často to vypadá, že žije jenom prací. Také Markéta Pekarová Adamová (39) si ale ráda dopřeje zaslouženou dovolenou. Kam předsedkyně Poslanecké sněmovny vyrazila? Vypadá to, že k našim jižním sousedům.

„Jak trávíte léto? Já konečně na kole!“ informovala na sociální síti politička, která vše doplnila momentkou jako důkaz. Zvěčnila se v sedle a s helmou, protože i na dovolené dbá na bezpečnost. Podle scenérie na pozadí by mohlo jít o dovolenou v Alpách.

„Markétko, hlavně opatrně ! Je vás stále v české politice moc třeba. A zdravou a bojovnou! Hezkou zaslouženou dovolenou,“ popřál jí Petr. „Hezkou dovolenou. To dezolátům budou praskat žilky,“ přidal se na Facebooku Josef.

„Ať vám to pěkně šlape,“ napsala Pekarové Adamové přející Eva. „Ten zasloužený letní relax vám svědčí. Úplně záříte! Pozitivní energie není nikdy dost,“ doplnil Petr.

„Krásnou dovolenou, naberte síly na žvanění Babiše a jemu podobných v parlamentu,“ nechala se slyšet další Eva. „Vám by slušelo cokoliv! Přeju krásnou dovolenou a bacha na silnicích a na pitný režim,“ přidal se Jiří. „Je to kočka,“ uznal Zdeněk.

Je s podivem, že v záplavě reakcí na relax Pekarové Adamové se nenašel nikdo, kdo by ji hejtil a trollil. To se nestává příliš často.

Další články

Načítám