Hlavní obsah
Článek

Proslavila se už jako šestiletá v jednom z nejoblíbenějších vánočních filmů Grinch, kde ztvárnila roztomilou Cindy Lou a hrála po boku Jima Carreyho, jenž se ujal role Grinche. Jako teenagerka pro změnu bodovala v modelingu a několik let také hrála v úspěšném seriálu ze středoškolského prostředí Super drbna, ale prošla si i temným obdobím. Tušíte, o koho jde?

Holčičkou na titulní fotce není nikdo jiný než Taylor Momsen, která dnes vypadá na hony vzdáleně od své slavné dětské role. Téhle blondýnce je už jednatřicet a v posledních letech dává přednost hlavně hudební kariéře. Působí totiž v rockové kapele The Pretty Reckless.

Herečka a zpěvačka se v pondělí účastnila přehlídky nazvané KidSuper's Funny Business Comedy v New Yorku, kde na sebe rozhodně dokázala upoutat pozornost. Ke stylovému kompletu kalhot a kabátu v šedočerné kombinaci zvolila šněrovací lesklé boty na platformě. Top či tričko pro tentokrát vynechala a to nejnutnější zakryla pouze černou lepicí páskou. V odvážném outfitu pak odhalila nejen hrudník, ale i vyrýsované břicho.

Přehlídka konaná v rámci newyorského týdne módy v sobě snoubila nejen novou kolekci značky Kid Super, ale rovněž zábavu. Akci moderoval Marlon Wayans a na pódiu se objevila i řada komiků. Show si skvěle užila i Taylor, která na svém Instagramu k několika svým fotkám připsala, že to byla jedna z nejzábavnějších módních událostí, na kterých kdy byla.

Související témata:
Taylor Momsen

Další články

Načítám