Hlavní obsah
Článek

Olympionik Lukáš Krpálek se po čase pochlubil svou krásnou rodinou. S manželkou Evou Krpálkovou má judista dvě děti. Syn Antonín oslavil v červenci osmé narozeniny, dceři Marianě je šest let.

Společně tentokrát nedorazili na žádnou událost spojenou se sportovní aktivitou. Krpálek s rodinou zahajoval tradiční podzimní výstavu v Botanické zahradě v Praze. Na místě nebyl s rodinou sám, ale dorazil také herec Roman Vojtek s manželkou a dětmi.

Letošní venkovní dýňové exponáty jsou s mexickou tématikou. Dýňové sochy připomínají slavnosti Día de los Muertos, které spadají právě na podzim. „Mexiko jsem navštívil dokonce dvakrát. Podruhé se mi tam před osmi lety podařilo vyhrát Grand Prix,“ svěřil se na akci úspěšný judista.

S rodinou se Krpálek na v botanické zahradě dobře bavil. Poté, co si s dětmi prohlédl dýňové exponáty, pustili se také do tvoření. „Uvidíme, jak mi to půjde. K manuálním pracím jsem se vždycky uměl postavit a jako vyučený truhlář jsem se zručností problém neměl,“ svěřil se Krpálek, který si s rodinou vydlabal hned několik dýní.

6
fotek
Související témata:

Další články

Načítám