Hlavní obsah
Článek

Roli dvojnásobné maminky si Eva Hecko Perkausová (30) naplno užívá. Se starším synem Kiliánem a mladším Arianem, který se narodil před pár měsíci, tráví každou minutu. Svými chlapečky se moderátorka nyní také pochlubila a nutno říct, že rostou jako z vody.

„Není nic víc než milovat své děti. Je to ta nejčistší, nejupřímnější a nejhlubší láska, jakou může člověk zažít. V jejich očích je vždy upřímnost, která nás naplňuje neuvěřitelným štěstím,“ svěřila se Eva, která sdílela snímek svých dětí, jak se drží a objímají.

Prvního syna porodila moderátorka koncem roku 2022 a letos v lednu s manželem přivítala na světě druhého chlapečka. Děti plánovala brzy po sobě, ale rozhodně netušila, že jí dají tolik zabrat. Se dvěma kluky se tak Eva rozhodně nenudí.

„Jsem spokojená, kluci jsou zdraví, ale je to fičák. Doma je frmol a nezastavím se,“ svěřila se Super.cz moderátorka s tím, že se vším pomáhá manžel. Má tak občas čas taky sama na sebe a může vyrazit například do fitka, kde pár měsíců po porodu začala trávit víc času. Nutno říct, že při pohledu na její štíhlou figuru by málokoho napadlo, že v lednu rodila.

Související témata:

Další články

Načítám