Hlavní obsah
Článek

Herečka Denisa Pfauserová (35) třicetistupňové vedro na párty vyřešila po svém. Oblékla si ultrakrátký puntíkovaný top, který doplnila bílými šortkami. „Věděla jsem, že má být zase přes třicet, tak jsem se dívala, co nejmenšího v šatníku mám,“ prozradila Denisa, která je maminkou roční holčičky.

Svoji štíhlou postavu má zpět a je na váze jako před těhotenstvím. „Ťukám na zuby, myslím si, že díky kojení šla kila dolů sama. Jsem ráda, že se mi to povedlo bez většího mučení. Vejdu se do džínů, do kterých jsem se vešla, než jsem otěhotněla,“ pochlubila se Super.cz.

Pravidelně běhá, stravu si ale nedrží. I tak šla kila dolů. „Běhám s dcerou v kočárku. To jsem začala od třetího měsíce po porodu. Mám hlídací babičky, obě v Praze, a partnera, který také hlídá. Mám kliku v tom, že se můžu věnovat práci i sama sobě,“ vysvětlila.

Stále také dostává otázky na svatbu. „Svatba bude na pořadu dne. Zatím je to tak, jak to je. Zásnuby nebyly. Na dovolené ve Francii na začátku léta se nám stalo to, že Martin v písku našel prstýnek, který padnul na můj prsteníček. Ale byla to fakt náhoda, někdo ho ztratil,“ dodala s úsměvem.

Další články

Načítám