Hlavní obsah
Článek

Loni na karlovarském filmovém festivalu strávila několik dní, a hlavně nocí a byla k neutahání. Letos zaskočila jen na jediný večer, zato s velkou novinkou. Herečka Denisa Nesvačilová (32) se poprvé před médii ukázala s novým přítelem, právníkem Michalem.

V jejím životě není úplně novou tváří. „Už před lety byl na oslavě mých narozenin. Je z okruhu mých přátel, takže jsem aspoň věděla, že třeba neseděl někde ve vězení,“ smála se Denisa, když jsme z ní páčili podrobnosti k partnerovi. „Není ze světa šoubyznysu, tak bych to nechtěla podrobněji rozebírat. Ale musím říct, že ještě před pár lety bych si nedokázala představit, že zrovna on bude můj princ,“ červenala se herečka.

Každopádně ocenila, jak se statečně postavil k tomu, že měl spolu s ní pózovat fotografům. „Svůj vztah netajíme, neschováváme se, jen to tady bylo prostě poprvé, kdy se se zájmem médií setkal. Ale musel s tím počítat, když chce se mnou být,“ krčila rameny. Mají za sebou prý už i společnou dovolenou, kterou trávili na Slovensku.

Říkali jsme si, jak vlastně Michal zvládá Denisino pověstné pracovní vytížení, kdy lítá z natáčení do divadla a pak zase k dabingu. Chce to evidentně hlavně trpělivost. Prostě kdo si počká, ten se Denisy dočká, vyplynulo z jejích slov.

Další články

Načítám