Hlavní obsah
Článek

Život v domku za Prahou si nemůže vynachválit. Zpěvačka Michaela Nosková (41) po rozchodu s otcem své mladší dcerky rozhodně nezůstala sama. Spolu se starší Eliškou a mladší Jasněnkou bydlí v rodinném domě, který postavil její tatínek, a rodiče má jen pár kroků přes chodbu. Redakci Super.cz ukázala své bydlení a to, jak vypadá její běžný den.

12:00

S muzikálovou zpěvačkou jsme se sešli u ní doma. V domku jen třicet kilometrů za Prahou žije Míša s dcerami, svými rodiči a hned několika psy. Za soužití s rodinou je zpěvačka vděčná.

„Já jsem si to dřív, když jsem byla mladší, neuměla představit. Chtěla jsem mít svůj klid a prostor a čím jsem starší, tím jsem radši, že s rodiči můžu trávit čas a jsme spolu. Nedovedu si představit, jaké by to bylo, kdyby sem přišel další element, ale to zatím neplánuji. Takhle nám to vyhovuje a holky jsou spokojené, že mají prarodiče vlastně za zdí,“ svěřila se nám zpěvačka.

V letních měsících tráví rodina většinu času na velké zahradě. Na pozemku nechybí bazén, klouzačka se zahradním domkem, udírna, posezení nebo velká trampolína. „Ta zahrada je hlavně pro holky,“ svěřila se zpěvačka.

13:00

Míša před pár měsíci odtajnila, že si prošla velmi těžkým obdobím a stala se obětí domácího násilí. Na nový vztah rozhodně nepomýšlí, věnuje se dětem a také sama sobě, v čemž jí pomáhají terapie. „Cítím se o něco líp, je to na houpačce a je to v závislosti na tom, co zrovna řeším a neřeším. Když je větší klid, cítím se líp, když se blíží soudy, tak je mi dost špatně, snažím se na tom pracovat na terapiích, pracuji na sobě,“ svěřila se Míša Nosková, které dělají radost maličkosti jako třeba to, jít si zaběhat.

14:00

Většinu času tráví zpěvačka se svými dětmi, připravuje se na zkoušky v divadle nebo na vystoupení, dvakrát týdně moderuje v rádiu. Práce si nakládá tolik, aby vše zvládala. Energii čerpá i na zahradě. „Stará se o ni hlavně maminka, a já když zrovna nemám alergii, tak taky posekám trávu. Máme tři psy. Amerického staforda Ragnara a pak mají rodiče dva bišonky. Říká se sice, že staford je bojové plemeno, ale my mu říkáme bojové vemeno, má k boji fakt daleko,“ dodala se smíchem zpěvačka, která odpoledne vyrazila na zkoušku do divadla.

16:00

S Míšou jsme se potkali v centru Prahy na divadelní zkoušce muzikálu Tři mušketýři. Do představení naskočila loni a role ji velmi baví. Na kontě už jich má za svou kariéru nespočet. „Určitě jich je přes třicet, jednou jsem to počítala, ale přesné číslo netuším,“ řekla nám se smíchem Míša v Divadle Broadway, kam vyrazila na oprašovací zkoušku. „Pokud nehraji představení, tak toho času v divadle netrávím tolik, ale blíží se Děti ráje 2 a na ty se těším hodně, a to se bude zkoušet od podzimu. A příští rok plánuji velký koncert, budu mít totiž dvacet let na scéně,“ svěřila se Míša Nosková, která nás provedla po divadle.

17:30

Po zkoušce jsme se zpěvačkou vyrazili do jejího oblíbeného fitka. „Patří to zásadně k mé práci, i když nejsem fitnesák, tak na tom jevišti musíme vypadat a je potřeba se o sebe starat i fyzicky,“ svěřila se Míša Nosková, které pomáhá sport i s psychikou. „Pomáhá mi to určitě, sportem se člověk vybije, je to dobré na psychiku. A teď mám období, kdy bych chtěla víc cvičit. Naposledy když jsem dělala velký koncert, tak jsem zhubla ještě osm kilo, tak uvidíme, co vymyslím teď,“ dodala Míša Nosková.

Další články

Načítám