Hlavní obsah
Článek

Už před pár lety vyměnila herečka Michaela Tomešová (33) bydlení v centru za poklidný život za Prahou. S manželem a kolegou Romanem Tomešem (36) si pořídili eko domek, ve kterém společně vychovávají syny Kristiána a Jonáše. Redakci Super.cz ukázala své bydlení a to, jak vypadá její běžný den.

12:00

S herečkou a muzikálovou zpěvačkou jsme se potkali u ní doma. Domek si s manželem pořídili už před lety a postupně ho upravují a plánují ho také zvětšit. Vedle velké zahrady tráví Míša ráda čas také ve své kuchyni. „Je to moje království, kdyby se mě někdo zeptal, kde trávím nejvíc času doma, tak tady. Miluji vaření,“ svěřila se Míša Tomešová, která i během našeho natáčení trávila spoustu času v kuchyni.

13:00

S rodinou tráví herečka spoustu času na zahradě, o kterou se starají sami. Stejně jako o veškerou práci na domě. „Jelikož jsme v Praze denně, na natáčení nebo v divadle, tak od toho ruchu velkoměsta si chodíme domů odpočinout,“ prozradila nám Míša Tomešová, která když zrovna nemá pracovní povinnosti, je právě venku nebo na procházce na nedalekém poli. Tam chodí ráda s jejich fenkami.

14:00

Odpoledne před odjezdem do Divadla Kalich, kde herečka hraje, jsme s ní ještě stihli vyrazit na krátkou procházku. Běhu v přírodě a dalším sportům Míša ale moc neholduje. „Kluci chodí rádi na kolo, Roman chodí běhat, já raději sportuji v divadle tancem. Já upřímně moc nesportuji. Roman fakt posiluje a já si radši najdu práci v kuchyni,“ prozradila nám Míša, která pravidelně odpoledne vyráží na vlak a jede do Prahy, kde ji čekají přípravy na představení.

16:00

Tentokrát jsme Míšu zastihli na muzikálu s písněmi Hany Zagorové Biograf láska. Ve svém domovském divadle tráví spoustu času také se svým mužem, se kterým se potkává i na jevišti. A na představení se na ně přišli podívat i kluci Kristián a Jonáš. Ti totiž prostředí divadla milují. „Nedokážu absolutně odhadovat, co by chtěli dělat. Je pravda, že se rádi chodí koukat. Ale baví je každý měsíc něco jiného. Zatím nás chválí a baví je to,“ svěřila se Míša Tomešová.

Další články

Načítám