Hlavní obsah
Článek

Nestárnoucí Demi Moore (61) zaujala na premiéře svého nového filmu Substance, když na červený koberec dorazila společně se svými třemi dcerami, vedle kterých působila jako jejich vrstevnice. Rodina okamžitě upoutala pozornost médií i fanoušků. Matka rodu vynikala ve výrazných rudých šatech, zatímco její dcery zvolily elegantní černou a hnědou barvu.

Všechny ženy působily na červeném koberci sebevědomě a vypadaly, že si vzájemnou společnost užívají. Pozornosti fanoušků ovšem neuniklo, že Demi vypadala vedle svých dcer spíše jako jejich sestra než jako jejich matka, a obdivovali její neuvěřitelně mladistvý vzhled, čímž udeřili hřebíček na hlavičku. Právě o věčném mládí totiž pojednává snímek, na jehož premiéře se ženy sešly.

Hlavní hvězda nového hororového trháku oblékla na losangeleskou premiéru úžasné šarlatové šupinové šaty. Mezi dcerami Rumer, Scout a Tallulah v méně výrazných modelech tak doslova zářila. Své již dospělé ratolesti objala kolem ramen a společně tak zapózovaly pro fotografy. Kromě rodiny se Demi nechala zvěčnit také se svými kolegy Margaret Qualley, Coralie Fargeat a Dennisem Quaidem.

Šestatřicetiletá Rumer a třicetiletá Tallulah oblékly decentní černé šaty. Scout (33) se rozhodla pro podzimní čokoládově hnědou róbu. Oproti minulým rodinným výstupům na veřejnosti, kdy to dcery schytaly za nesouměrné a špatně nalíčené obličeje, špatnou volbu šatů i podobu spíše po tatínkovi (Bruce Willis), nyní mnoho lidí chválilo Demi s dcerami za jejich elegantní a osobitý styl i vzájemnou podobnost.

Ve filmu Demi ztvárňuje roli fitness guru. Uvadající ženě je nabídnuta droga, která ji promění v mladistvější verzi sebe samé. V rozhovorech v rámci propagace snímku se svěřila s tím, že v reálném životě už se dávno se svým věkem a nezastavitelným stárnutím smířila. Horor Substance, který jde do českých kin 10. října, si z letošního festivalu v Cannes odnesl cenu za nejlepší scénář a u kritiků si vede nadmíru dobře, fanoušci dobrých hororů se tak zřejmě mají na co těšit.

Další články

Načítám