Hlavní obsah
Článek

Hollywoodská superstar Demi Moore (61) se podobně jako loni rozhodla trávit letní dny na palubě luxusní jachty. Tentokrát se plaví společně se svými blízkými přáteli, jimiž je manželský pár Andrea a Athanasia Steggou. Přítomen je pochopitelně i hereččin čtyřnohý kamarád Pilaf, kterého jeho panička nosí téměř všude, jako třeba do muzeí nebo na divadelní představení Romeo a Julie na West Endu.

Hvězda filmů G. I. Jane, Duch, Neslušný návrh, Charlieho andílci či Striptýz vyrazila za zaslouženým odpočinkem po natáčení nového seriálu Landman z dílny Paramount+, v němž získala roli manželky ropného magnáta Montyho Millera, jehož hraje Jon Hamm. Společně s nimi se v sérii objeví i Billy Bob Thorton nebo Andy Garcia.

Držitelka dvou Zlatých glóbů tentokrát nestřídá bikiny jako na běžícím páse jako loni, ale dává přednost tílku a džínovým kraťasům. Ty ovšem na jejím útlém těle doslova visí, čehož si všímají i její fanoušci. Mnozí z nich tak Demi vzkazují, aby trochu popustila uzdu svým chutím, že by jí pár kilo navíc jedině prospělo.

„Div že z ní ty šortky nespadly,“ nebo „Demi, prosím, už to přestává být hezké, najez se,“ naléhají na herečku čtenáři u zahraničních článků. Další si pak všímají i dlouhých havraních vlasů, kterých se herečka nechce vzdát ani po šedesátce. „Potřebuje ostříhat,“ píše například stručně Jane z USA, k níž se připojují další: „Začíná vypadat trochu strašidelně, podobně jako Vera Wang s těmi svými dlouhými vlasy. Její pes je ale rozkošný a vypadá velmi spokojeně a milovaně.“

Související témata:

Další články

Načítám