Hlavní obsah
Článek

Demi Moore (61) se po delší době odhodlala k vyjádření ohledně zdravotního stavu svého bývalého manžela Bruce Willise (69). Během nedělní účasti na Mezinárodním filmovém festivalu Hamptons 2024 v New Yorku, kde získala jednu z cen, herečka popsala jeho současný stav jako stabilní.

Hollywoodský herec, jemuž byla před časem diagnostikována afázie a následně také frontotemporální demence, byl nucen kvůli zdravotním potížím předčasně ukončit kariéru. V posledních letech se zdržuje především v bezpečí svého domova společně s manželkou Emmou Heming a jejich dcerami.

S hvězdou snímků Duch či Striptýz, s níž má Willis tři dcery, si i po skončení manželství dokázali udržet přátelské vztahy a Demi je dodnes nedílnou součástí okruhu jeho nejbližších lidí a nesmí chybět na žádné rodinné sešlosti či oslavě.

„Víte, už jsem to řekla dřív. Ta nemoc je taková, jaká je. A myslím, že musíte reálně přijmout to, co to je,“ řekla Moore publiku během živé diskuze, kterou moderovala Alina Cho.

„Ale ten stav, v němž je teď, je stabilní,“ potěšila diváky herečka, která naposledy navštívila svého bývalého muže jen dva dny předtím, než se účastnila této akce. Na setkání nechybělo ani jejich první vnouče – Louetta, holčička jejich nejstarší dcery Rumer.

Herečka rovněž připomněla, že je potřeba nevzpomínat pouze na to, jaký byl dotyčný člověk v minulosti, ale soustředit se na současnost. „Když se soustředíte na to, co bylo, myslím, že je to jako prohraný zápas. Ale když se držíte toho, kde je teď, je to moc krásné a sladké,“ řekla Demi.

5
fotek

Další články

Načítám