Hlavní obsah
Článek

Demi Moore (61) v posledních letech příliš mnoho dobrých hereckých příležitostí neměla. Kletba je ale, zdá se, zlomena. Nový film, ve kterém hraje, se setkává s velkým diváckým zájmem a i Demi vypadá snad čím dál tím lépe a mladistvěji.

Příběh filmu Substance vypráví o stárnoucí celebritě, která je díky zvláštnímu léku z černého trhu mladší a krásnější. Nic ale samozřejmě není zadarmo a Demi za svou touhu po omlazení zaplatí vysokou daň. Snímek měl premiéru na festivalu v Cannes a poté i na dalších filmových svátcích, včetně toho karlovarského. Setkal se s velmi dobrými reakcemi od kritiků a i diváci ho zatím hodnotí velmi dobře. Pro herečku se tak po dlouhých letech jedná o film, který by mohl pomoci oživit její kariéru.

Nyní se Demi objevila na premiéře filmu v Torontu a zaujala nejen svým černobílým modelem, který sestával z halenky, zvláštně vypasované sukně, která zdůraznila její štíhlost, a kravaty, ale i svým mladistvým vzhledem. Nejen dlouhé tmavé vlasy, ale i obličej bez vrásky a zřejmě i dobrý make-up z herečky dělaly ženu, které by nejspíš jen málokdo tipnul její věk, tedy 61 let. Demi pak během fotografování rozdávala úsměvy na všechny strany a vypadala tak ještě mileji a sympatičtěji než obvykle.

Demi tentokrát pochválili i většinou velmi kritičtí čtenáři Daily Mailu. „Je mi jedno, co jí pomáhá, ale je nádherná,“ míní například jeden z nich. „V poslední době vypadá velmi dobře a zdá se, že se vrací k herectví a také k dobrým rolím!“ chválí druhý. „Demi vypadá tak skvěle, nádherný úsměv,“ přidává se třetí.

Samozřejmě se najdou i tací, kteří mají pocit, že to herečka přehání s plastikami, tentokrát se ale Demi může těšit hlavně z pochvalných reakcí nejen na svůj vzhled, ale i na herecký výkon. Čeští diváci se v běžných kinech mohou na film podívat v říjnu.

Související témata:

Další články

Načítám