Hlavní obsah
Článek

Známe ji skoro ze všech úhlů, ale i tak dokázala překvapit. Cvičitelka Hana Kynychová (56) vyrazila na event do Karlových Varů v nečekaném modelu. Místo toho, aby jako obvykle předvedla ňadra, dala tentokrát důraz na zadeček.

„V Karlových Varech jsem poprvé a jsem strašně šťastná, že jsem sem vyjela, protože to tady vůbec neznám. Možná jsem tady byla jen jednou hrát tenis,“ radovala se Hanka, že konečně navštívila oblíbené lázeňské město, navíc v období karlovarského filmového festivalu.

Modely na dva propojené eventy vybírala pečlivě. Na prvním předvedla holý zadek v průsvitných kalhotách, na druhém pak už klasicky dekolt. „Ty kalhoty jsou slušivé, jen jsem si původně neuvědomila, že jsou průhledné. Zjistila jsem to až tady, ale co už. Je vedro, tak proč si ten obleček trochu neovzdušnit,“ krčila rameny Hanka.

Po odpolední části akce následoval ještě večerní program, snímky účastníků můžete vidět v naší fotogalerii. Vedle Hanky a modelek Kristýny Schickové, Lucie Petriškové či Karolíny Kopíncové, které si nenechaly ujít přehlídku návrhářky Jany Horejšové a její značky On the Boat, tam vyrazila i herečka Romana Goščíková s manželem Karlem Janákem. Se svým tancem na podpatcích vystupoval bývalý účastník SuperStar Filip Jankovič, kterého doprovázel jeho přítel – a něžnosti si neodpustili ani před blesky fotoaparátů.

Další články

Načítám