Hlavní obsah
Článek

Láska mezi Jennifer Lopez (54)Benem Affleckem (51) už je definitivně v propadlišti dějin. Takto hovoří zahraniční média o manželství dvou velkých hvězd, které se v poslední době na veřejnosti propírá den co den. A teď zpěvačka přilila další olej do ohně.

Umělkyně, která nedávno zrušila své turné, aby dle svých slov mohla trávit více času se svou rodinou, odcestovala do Itálie bez dětí i bez svého manžela, jen s přáteli. Paparazzi zvěčnili JLo například v Positanu, kde předváděla své opálené a vypracované tělo. A navzdory spekulacím o rozchodu se zdála být v dobré náladě.

Ben Affleck si mezitím užíval doma v Americe čas se svým synkem Samuelem, kterého vzal na projížďku na svém novém elektrickém motocyklu. Jak se zdá, společnost jeho manželky mu v současné době nechybí a raději si užívá se svými dětmi nebo tráví čas s exmanželkou Jennifer Garner, která od něj bydlí v pěší vzdálenosti.

Ben totiž stále žije v pronajatém domě a sídlo, které s Jennifer koupili teprve před rokem, je v nabídce realitní kanceláře. Dle zdrojů TMZ se jej manželé snaží prodat za 65 milionů dolarů, což je asi o čtyři miliony víc, než za kolik jej koupili. „Ben ten dům nikdy neměl rád. Je to příliš daleko od jeho dětí,“ měl říct zdroj z okolí páru magazínu People.

V tuto chvíli už je tak téměř jasné, že krach manželství se zřejmě skutečně blíží mílovými kroky a někdejší hrdličky už možná vyplňují i rozvodové papíry, kde jinde by totiž mohly špatně fungující vztah slepovat dohromady než ve slunné a romantické Itálii. Tam se ale Jennifer bohužel vydala sama.

Další články

Načítám