Hlavní obsah
Článek

Talentovaná herečka a úspěšná influencerka Anna Dvořáková vyrazila s kamarádkou do kina a na červený koberec slavnostní premiéry sci-fi komedie se také tematicky oblékla a zvolila i extravagantnější líčení.

Dcera herců Báry Munzarové (52)Jiřího Dvořáka (57) zvolila modré sametové šaty a modré kotníkové boty. Do těchto barev pak ladilo i její líčení a na hlavě si udělala dva drdoly.

„Baví mě se vyšňořit a dělat si bláznivé outfity, ale musím říct, že jsem si dneska říkala, zda se to bude hodit. Tyhle šaty mám ráda, dala mi je Emma Smetana (36), takže jsem si řekla, že je dnes vynesu. Říkala, že v nich odehrála pár koncertů, takže jsem ráda, že mi tyhle šatičky takhle nabídla a dala,“ svěřila se Anna Dvořáková Super.cz.

Anička se v hereckém světě výborně chytla, a tak prožívá v tomto duchu i letošní léto. „Léto mám spíš pracovní, ale baví mě to. Mám skvělé kolegy. Takže mám práci i zábavu,“ prozradila s tím, že by chtěla v blízkých letech vycestovat za hereckými zkušenostmi třeba i do Ameriky.

Další články

Načítám