Hlavní obsah
Článek

Herec Sean Penn byl ve čtvrtek spatřen na letišti v Los Angeles se svou novou přítelkyní Valerií Nicov, která je o celých 44 let mladší. Dvojice přistála na terminálu 3 a na první pohled připomínala spíš dědečka s vnučkou než pár.

Dvojnásobný oscarový držitel měl na sobě khaki kapsáče s košilí a bundou a jeho partnerka narozená v Moldavsku rovněž vsadila na pohodlí, tentokrát v černobílé kombinaci. Třikrát rozvedenému Pennovi se v posledních letech nedaří navázat dlouhodobé vztahy se ženami a navíc si vybírá stále mladší ročníky.

Jeho současná přítelkyně je modelkou, která plynně hovoří francouzsky a zároveň je mladší než obě hercovy děti - dcera Dylan (33) a syn Hopper Jack (31), které počal během manželství s hereckou kolegyní Robin Wright. Tu si jistě dobře vybavíte jako Jenny z Forresta Gumpa. Jeho první manželkou byla zpěvačka Madonna a třetí pak herečka Leila George.

V červnu Penn veřejně přislíbil, že už zůstane svobodný, i když bude ve vztahu, aby se vyhnul dalšímu zklamání. „Jsem prostě volný. Pokud budu ve vztahu, stále budu volný, nebo v něm jednoduše nebudu,“ řekl Penn pro New York Times. A dodal: „Nebude mě to bolet. Nemíním mít znovu zlomené srdce.“ Herec zároveň objasnil, že se vyhýbá dramatům a scénám ve vztazích.

Zkušeností i se slavnými ženami má ostatně skutečně požehnaně. V minulosti tvořil pár ještě s Elizabeth McGovern, Susan Sarandon, Brigitte Nielsen, Emily Lloyd, Jewel, Petrou Němcovou, Jessicou White, Scarlett Johansson, Charlize Theron, Shannon Costello, Olgou Korotyayevovou nebo Nathalií Kelley.

Související témata:

Další články

Načítám