Hlavní obsah
Článek

Jen sporadicky bylo v posledních letech vidět bývalou moderátorku a herečku Martu Dřímal Ondráčkovou. Kdo ji chtěl vidět, mohl si například pouštět na sociálních sítích její lekce obličejové jógy. Kvůli manželovu povolání se přestěhovala nejprve do Německa, poté do Velké Británie a nyní se vrátili s rodinou, tedy i se dvěma dcerami domů, do Brna.

„Stejně jako předtím po světě, teď nás manželova práce zavála domů,“ vysvětlila Marta, která svůj profesní život naprosto podřídila rodině. „Jsem matka na plný úvazek, ale chystám i návrat do divadla, to bude na podzim. A začíná se klubat i nějaké natáčení, tak mě snad potkají i nějaké obrazovky, ale o moderování nepůjde,“ prozradila Marta, která léta figurovala v pořadu Rady ptáka Loskutáka.

„U nás je ale hlavní prioritou být spolu. Táta, máma a holčičky. Všechno ostatní tomu podřizujeme. Během naší společné cesty jsem si uvědomila, že tohle je to nejdůležitější a tohle mě naplňuje. Chci, aby nás holky měly na sto procent, když to jde,“ svěřila.

S tím a také s neustálým stěhováním souvisí i Martin neortodoxní pohled na vzdělávání. „To je téma, které je u nás velmi žhavé a většinou vzbuzuje velké emoce. Tedy ne u nás v rodině, ale v našem okolí. Holky nechodí a ani nebudou chodit do školky. Máme v plánu i home schooling, takže budou chodit do svobodné školy, která jim tohle umožní. Řeším to, aby děti dělaly to, co chtějí. Půjdou po svých talentech, a ne úkolech z matematiky, která je absolutně vytáčí,“ předestřela svoji představu a více prozradila v našem videu.

Další články

Načítám