Hlavní obsah
Článek

Pro léto v Americe se letos rozhodla i moderátorka Sama doma Petra Eliáš Voláková. S hokejistou Patrikem Eliášem svého času v USA žila a narodily se jim tam také obě jejich dcery. Návštěvu místa, odkud pocházejí, tak nevynechali.

„Tradičně vás zdravíme z našeho druhého domova za velkou louží v US. Jako překvapení pro dcery jsme podnikli cestu do Universal Studios ve státě Florida, kde mě vlastně nepřekvapilo, že již po druhé atrakci Harryho Pottera mi bylo tak zle, že jsem zbytek pobytu strávila ve stínu klobouku jako pozorovatel,“ svěřila se Petra Eliáš Voláková, která má aktuálně na obrazovce volno, i tak poslala divačkám Sama doma pozdrav.

První dcera Sophia se jí narodila v listopadu 2010, druhou dceru Kailu pak přivítali s manželem po olympiádě v Soči v únoru 2014. Přestože už jsou nějakou dobu v Česku, do míst, kde žili, se stále rádi vracejí.

„S láskou jsme se vrátili do trochu chladnějšího, rodného státu našich dcer New Jersey, ze kterého za pár dní vyrazíme karavanem dál objevovat Ameriku,“ dodala moderátorka, která se pochlubila společnými snímky z dovolené.

Související témata:
Petra Eliáš Voláková

Další články

Načítám